#15: Processen: En uopnåelig drøm bliver virkelig

af | feb 8, 2024 | Podcast

I dagens episode tager jeg dig med på rejsen, når en stor og umiddelbar uopnåelig drøm, bliver til  – i det her tilfælde min virkelighed. 

Når vi står foran en kæmpe drøm, der virker som om, den ligger laaaangt ude i fremtiden, så er det nemt at blive overvældet og stoppe dér. Både, fordi vi bliver i tvivl om, den overhovedet er realistisk, og samtidig mangler vi svarene på, hvordan den praktisk skal foldes ud.  

Derfor vil jeg invitere dig med igennem et helt lavpraktisk eksempel, som er en af mine store og i hovedet umulige drømme, som jeg bid-for-bid er godt igang med at gøre til min virkelighed. 

Mit  ønske er, at episoden tænder din ild, så du også udfolder dine vildeste drømme. Husk … “if you can dream it – you can create it”. 🔥