OM MALENE

VELKOMMEN! JEG HEDDER MALENE

Lige fra hjertet


Jeg brænder for, at hjælpe mennesker til at leve det liv, de gerne vil.

Mit ønske er, at være “vejviseren”, der kan inspirere mange flere væk fra den hektiske og knoklende leverpostejs-hverdag, hvor man frustreret suser rundt-og-rundt i hamsterhjulet, og glemmer sig selv.

Til et liv i Energi-Zonen, hvor hverdagen er fyldt af glæde, overskud og livskvalitet.

Jeg ved, hvordan det er, når livet er “op ad bakke”, og jeg har selv ‘gået vejen’ fra ekstremt knoklemønster og daglig kapløb med tiden, hvor jeg oplevede stress og udbrændthed – til et liv, hvor jeg er glad, når jeg står op om morgenen, og har god energi hver dag.

Og netop den rejse og erfaring, vil jeg rigtig gerne dele med andre, der også ønsker, at være både ambitiøs, idéfyldt og fuld af drive – uden det dræner og føles som en tung opgave.

Jeg er født med min intuition og min mavefornemmelse, som jeg bruger aktivt i mit arbejde. Det giver en langt mere effektiv proces, hvor jeg hurtigere, når ind til kernen og løsningen.

Til daglig bruger jeg en masse tid sammen med min dejlige familie – Per, vores 2 fælles piger, min bonusdatter og vores søde hund. Vi bor i udkanten af Vejle, hvor vi nyder godt af den skønne og bakkede natur.

Rejsen på mit CV


Jeg havde en længsel efter “noget mere”, og fik job hos DANDY (nu Gumlink), hvor jeg samtidig med læste HD i økonomistyring og informatik. Det var en barsk omgang med både krævende job, og studie.

Der var stadig en længsel indeni, så jeg forsøgte mig som SAP (it) konsulent hos LEGO, og endnu en omgang som Business Controller hos DANDY.

Så selvom jeg burde være glad og godt tilfreds med både karrierevej, titler og løn, så var det faktisk en lettelse, da jeg i 2003 blev fyret, og fik skubbet til at gå i en helt ny retning.

På halvt år statede jeg 2 selvstændige virksomheder indenfor sundsfremme, kost og motion. Og det var virkelig sjovt.

I 2005 blev jeg certificeret professionel coach, i 2006 blev jeg også stresscoach, og i 2009 blev jeg uddannet til mindfulness-instruktør.

Fra 2008-2011 havde jeg en pause som selvstændig, og i efteråret 2011 startede jeg min 3. og nuværende virksomhed.

Og selvom det har været en længere rejse hertil, så er min passion for mennesker, forandring og formidling bare blevet endnu mere tydelig, og funderet. Hele vejen igennem min 15-årige erhvervskarriere har kurser og formidling fået masser af plads, og jeg har undervist tusindvis af mennesker i både ind- og udland.

Malene Solborg  ·  Søager 24  ·  7100 Vejle  ·  CVR 34021171  ·  Salgs- og forretningsbetingelser