Er du konstant utilfreds med livet? Så glemmer du at lytte til denne ene ting.

Føler du dig konstant utilfreds med livet? Som om der er noget der mangler. Men du kan ikke helt sætte fingeren på, hvad det præcis er.

Den konstante længsel efter ’noget mere’ gør, at din lunte er kort, og at negative følelser hele tiden ligger i baggrunden og lurer. Du bliver hurtigt irriteret på dem omkring dig, og tankerne om alt det, der frustrerer dig myldrer rundt i dit hoved. Det får dig til at dømme dig selv til at være sur og negativ, og du er flov over dig selv, når dit dårlige humør går ud over andre.

Din utilfredshed og irritation er et symptom på noget større. Der er noget i din underbevidsthed, der prøver at råbe dig op og få din opmærksomhed – ja, der ligger nemlig nogle drømme og længsler, du slet ikke hører.

Når du ikke opdager dine vigtigste drømme, fordi de prompte bliver afvist af dit ego, så vil du netop opleve at frustration og irritation fylder for meget inden i dig, og det giver dig også et konstant savn af mere glæde og tilfredshed i din hverdag.

I dag vil jeg vise dig en simpel teknik til, hvordan du får direkte adgang dine inderste drømme, og den glæde og tilfredshed, der følger med.