[fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fusion_text]Hvis du havde spurgt mig for 2 år siden … så havde jeg sagt NEVER.
Hvis du havde spurgt mig dengang, hvad jeg syntes om det … så havde jeg sagt MÆRKELIGT.
Hvis du spørger mig nu … så siger jeg HELT RIGTIGT FOR MIG.

Og alligevel har det krævet tilløb.


At stå 100% ved min beslutning om at skifte navn.
Virkelig at gå med MIG SELV.

Fordi det føles rigtigt

Her i starten af 2015 blev jeg mere og mere nysgerrig på numerologi. Jeg fulgte flere i mit netværk, som havde skiftet navn, og jeg kunne mærke noget i mig blev modnet.

I marts måned bookede jeg en session med numerolog Camille Malou Larsen (en virkelig interessant oplevelse), og 3 uger senere ændrede jeg mit navn i navneregistret.

 • For at slippe væk fra noget – næh.
 • For at cutte gamle bånd – næh.
 • Fordi jeg ikke kunne lide mig gamle navn – næh.

Ene og alene fordi, jeg havde lyst, og kunne mærke med min intuition, at det var helt rigtigt. Og fordi jeg tror – tror på at vores navn har en langt større betydning, end vi umiddelbart er klar over.

Langt ude af comfort zone

Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville kalde mig mit nye navn … men har haft brug for god tid til at blive ‘klar’.

Jeg har været laaaaaangt ude af comfort zone, og frygten har stået i fuldt flor.

Masser af gamle og begrænsende tanker har været i spil:

 • Hvad vil min familie og mine venner tænke om mig?
 • Tænk, hvis nogen vælger mig fra.
 • Mon nogen synes, jeg er dybt underlig.
 • Er det nu, det rigtige valg.

Det har været ganske interessant at skrue op for bevidstheden og ’lytte med på sidelinjen’, når ego’et har plapret løs. Det har været både indsigtsfuldt, lærerigt – og vildt transformerende.

I mange år, var jeg ikke særlig modig, når det handlede om at stole på mig selv, og gå ALL IN med det, jeg troede på. Siden det gik op for mig, har jeg øvet, og trænet (meget) – og jeg må sige, at denne rejse med navneskiftet har virkelig rykket mig ENDNU et kæmpe stykke. Som jeg slet ikke var klar over – jeg havde brug for.

Jeg har lært …

Jeg har lært, at det ABSOLUT vigtigste i mit liv, er:

 • At jeg er mig.
 • At jeg går efter det, der giver mening inde i mig.
 • At jeg gør det, der giver mig en god mavefornemmelse.
 • At det er fedt at være anderledes (og ikke en kopi af alle andre).

NU er jeg klar, og jeg har RO i maven, når jeg fra nu af officielt kalder mig Malene Solborg.

1000 tak til min søde familie, fordi I altid er der for mig. Og stor tak til Eliane Rose og Mariah Malucka for jeres kærlige opbakning i hele processen.

Håber det kan inspirere

Jeg håber, at denne rejse, jeg har været på, kan være med til at inspirere dig (og andre) til at gøre det, der GIVER MENING i dit liv. Så du virkelig gør det, du kan mærke føles godt og vigtigt – også selvom det kræver en ordentlig tur ud af comfort zone.

Og husk på, at du absolut ikke skal holde dig tilbage, selvom gamle tanker, begrænsninger eller overbevisninger larmer og buldrer.

Make a wish. Take a chance. Make a change. (unknown) 

Kærligst
Malene Solborg[/fusion_text][/fullwidth][fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][/fullwidth]