4 grunde til, dit nytårsforsæt ALDRIG kommer til at ændre dit liv – og hvad du skal gøre i stedet. 

Sætter du hvert år nytårsforsæt, der aldrig ændrer dit liv?
Og ville du ønske, du kunne lave forsæt, der rent faktisk gør en forskel?

Så lyt godt med idag, hvor jeg giver dig 4 grunde til, dit nytårsforsæt aldrig kommer til at ændre dit liv – og hvad du skal gøre i stedet.

Prøv at sende en tanke tilbage til den 31. december sidste år, dér, hvor du stod med champagnen (eller asti’en) i hånden, nytårsklokkernes slog og mindede dig om, at et helt nyt år var lige på trapperne … snart var det 2019.

Havde du – som rigtig mange andre – besluttet dig for dit nytårsforsæt? Ja, måske havde du ligefrem skrevet ned, hvilke forandringer du ønskede dig i det nye år.

Eller.

Er du én af dem, der helt har droppet at lave et nytårsforsæt, fordi du er bange … ja, bange for at mislykkes. De bitre erfaringer, du har fået, når du ikke nåede det, du gerne ville, bremser dig.

Der er mange, der mislykkes. 

Faktisk når mere end 9 ud af 10 ALDRIG deres nytårsforsæt. Og hele 8 ud af 10 er TILBAGE i de gamle vaner allerede inden 1. februar.

Der er 4 grunde, eller vi kan også kalde dem fælder, der gør, at de fleste forgæves laver nytårsforsæt, som i virkeligheden aldrig kommer til at ændre deres liv.

Det gør ondt at fejle.
Det gør ondt at skuffe sig selv.
Det gør ondt at indrømme, at man ikke kan finde ud af det.

Og det er årsagen til, at flere og flere dropper både at lave nytårsforsæt og helt generelt at sætte mål – risikoen for at fejle.

Det er super ærgerligt.

Fordi det er netop er mål, der er vores pejlemærker, som viser os og hjælper os vejen derhen i livet, hvor vi gerne vil være, og hvor vi har det allerbedst.

Du kan lykkes! Det ved jeg, du kan.

Og det er netop, hvad jeg vil dele med dig på videoen i dag …

  • Hvordan du for det første undgår at lande i de 4 fælder.
  • Hvordan du for det andet, laver et nytårsforsæt, som forandrer i dit liv.

Vil du lære mere? Hvordan du lykkes med det, du ønsker, og hvordan du reprogrammerer din hjerne, så du kan skabe det liv, du elsker at stå op til?

Så tag et kig på LIVS-Uddannelsen. Du får den viden og de værktøjer, du har brug for – og vigtigst af alt, så lærer du at få det ind, som en del af din hverdag.